Vulstation
Onderhoudservice
Duikexpedities
Materiaal en Media
FunteQ Fan
Webshop
 
 


ANDI Tech-opleidingen
To the limit and beyond


Complete SafeAir User (CSU L2)
In je basisopleiding heb je geleerd dat stiksof de limiterende factor is tijdens het duiken en dat we beter gebruik kunnen maken van gasmengsels met een hoger zuurstofpercentage. In de Nitrox-opleiding heb je hiervoor een goede basis gelegd. In de ANDI SafeAir User-opleiding leer je op een verantwoorde manier duiken tot 40 meter diepte gebruikmakend van twee cilinders en twee gassen met een zuurstofpercentage tot max. 50%.

Technical SafeAir User (TSD L3)
In deze opleiding leer je de basisvaardigheden die noodzakelijk zijn om op een veilige en verantwoorde wijze "staged decompressie" duiken te maken naar een diepte van 50 meter. We gebruik van EANx-mengsels tussen de 21% en 100% O2. Langer of dieper duiken? Dit is DE opleiding. Ook voor Noordzee duikers. Niet voor niets is dit een van de meest populaire technische duikopleidingen ter wereld.

Technical Trimix Diver (TTM L3)
Tijdens deze cursus leer je de voordelen van het gebruik van heliumverrijkte gasmengsels kennen en verantwoord te duiken met trimix tot een diepte van 50 meter met lange bodemtijden en idem dito runtijden. De opleiding kan in combinatie met de Technical Safe Air diver-opleiding gevolgd worden. Bij deze Level 3-opleiding is missie georiënteerd duiken het doel.

Extended Range Diver (ERD L4)
Exploratiecursus waarin we dieper ingaan op de praktische kant van het technisch duiken en niet zozeer de theorie. Uitbreiding van de materiaalconfiguratie staat hierbij centraal. Zo is deze opleiding een goede voorbereiding op het intermediate en full trimix programma van ANDI. Bereid je voor op missiegeoriënteerde duikactiviteiten met ongelimiteerde gaswissels (zoveel als gunstig mogelijk) en verlengde decompressietijden.

Intermediate Trimix Diver (ITM L5)
Deze opleiding leert je op een verantwoorde wijze staged decompressieduiken te maken tot een diepte van 60 meter met gebruik van heliumverrijkte gassen. Het gaat hierbij om trimix met een normoxische samenstelling (tot 20%). De cursus is prima geschikt om je grenzen verder te verleggen en te verkennen of je de uiteindelijke stap tot Full Trimix Diver wilt gaan maken.

Full Trimix Diver (TMD L5)
No limits. Met dit brevet beschik je over alle kennis en kunde om de diepte die jij wilt te verkennen met gasmengsels die daar geschikt voor zijn. Je wordt opgeleid voor het maken van missie georiënteerde staged decompressieduiken waarbij diepte en tijd onbeperkt zijn. Dat deze opleiding lang niet voor iedereen geschikt is, is wel duidelijk. Beschik jij over de juiste mentaliteit en het doorzettingsvermogen?