Vulstation
Onderhoudservice
Duikexpedities
Materiaal en Media
FunteQ Fan
Webshop
 
 


SSI Tech Diving
Xtreme Excitement


Als je je grenzen wilt verleggen zijn de SSI TechXR-opleidingen de manier om je kennis en vaardigheden te verbeteren en ervaring op te doen om veeleisende duikavonturen zelfverzekerd, kundig en veilig af te ronden. Extended Range Diving daagt je uit op het gebied van omgevingen, dieptes, bodemtijden, procedures en uitrusting. Wij stellen je in staat om je extreme duikdromen uit te laten komen!

De TechXR programma’s van SSI zijn ontwikkeld om je duikvaardigheden naar een bijzonder hoog niveau te tillen. Op open of (semi) gesloten systeem. SSI is al meer dan veertig jaar wereldwijd een toonaangevende duikorganisatie. SSI is actief in meer dan 110 landen, heeft 2.500 internationale locaties en lesmateriaal in meer dan 25 talen. Het succes van SSI is gebouwd op compromisloze normen en gerichte methodologie.

SSI onderscheidt XR-cursussen: Advanced Wreck, Advanced Nitrox, Cavern, Intro to Cave en Extended Range. En SSI TXR-opleidingen: Technical Wreck Diver, Basic Cave, Cave, Decompression Procedures, Advanced Decompression Procedures, Normoxic Trimix en Hypoxic Trimix. Je kunt elk van deze cursussen afzonderlijk volgen of combinaties maken. De training wordt door de instructeur afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften.