Vulstation
Onderhoudservice
Duikexpedities
Materiaal en Media
FunteQ Fan
Webshop
 
 


SSI XR-opleidingen
Improve and challenge yourself


Advanced Wreck
Wrakken zijn bijzondere duikobjecten. Bijzonder interessant vanwege de historie en bijzonder verraderlijk vanwege de omstandigheden. Leer hoe je rekening kan houden met de gevaren op een wrak en een gezonken schip veilig kunt penetreren.

Advanced Nitrox
Beschik je over een Nitrox-brevet en wil je er meer over weten? Breid dan je kennis uit met deze cursus als voorbereiding op de Extended Range-opleidingen. Leer meer over gastheorie├źn, geschikte materialen en veilig gebruik van zuurstofverrijkte ademgassen.

Cavern
Leer duiken in spelonken. Het gaat hier om grotduiken waarbij de uitgang nog in zicht is. Dit brevet leidt je op om binnen de natuurlijke lichtzone veilige duiken te maken en te genieten van de speciale omgeving. Dient ook als voorbereiding op de Basic Cave-cursus.

Intro to Cave
Benieuwd naar de omstandigheden dieper in een grot? Met deze opleiding leer je de basis. De penetraties zijn gebaseerd op de eenderderegel en richten zich op vrij toegankelijke grotgedeelten. Verbeter je zwemtechniek en uitrustinghandling.

Extended Range
Deze cursus is de toegangspoort tot het volledig technisch duiken in het SSI TXR-programma. Je duikt dieper dan 40 meter, leert stapsgewijze decompressieprocedures en verkent de wereld van het technisch duiken in het algemeen. Open een nieuwe dimensie!